Garantie

2 jaar garantie op Apple producten

Op alle Apple-producten geeft YourMacStore een garantie van twee jaar. Deze garantie heeft betrekking op de volgende producten: iMac, MacBook, iPad, iPod, iPhone en randapparatuur. Alleen (ingebouwde) accu’s en batterijen, stroomadapters en andere bijgeleverde accessoires vallen niet onder deze garantie. Enkel op vertoon van het factuur en serienummer van het betreffende artikel wordt deze garantie verstrekt.

Let op, bovenstaande garantievoorwaarden gelden niet voor zakelijke aankopen. Bij zakelijke aankopen heb je slechts recht op de wettelijke fabrieksgarantie van één jaar.

Garantie overige producten

Op alle artikelen is de standaard fabrieksgarantie van toepassing.

Zelfs nadat de fabrieksgarantie termijn verlopen is kan het natuurlijk voor komen dat de levensduur van een product niet geheel voldoet aan de verwachtingen. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De standaard fabrieksgarantie en bovengenoemde extra garantie van 2 jaar op sommige producten doen niets af aan de wettelijke garantie.

YourMacStore hanteert voor de volgende producten de volgende gemiddelde gebruiksduur:

Type apparaat

Jaren

Accu's en oplaadbare batterijen

0,5

Camcorder

3

LCD/TFT monitor

3

Mobiele telefoon/PDA

2

Klein Huishoudelijk apparatuur

2

Renewd refurbished

2

2ND refurbished

1

Audio

2

Opslag

2

Binnen deze termijn heb je recht op een keuze tussen kosteloos herstel of omruil, echter hangen hier wel een aantal voorwaarden aan.

• Na de fabrieksgarantie, maar binnen de gemiddelde gebruiksduur moet je aantonen dat er op een normale manier van het apparaat gebruik is gemaakt.
  • Na het 2e jaar binnen de gemiddelde gebruiksduur kan het, in bijzonder gevallen redelijk zijn dat je een bijdrage levert aan de reparatiekosten.
  • Wanneer herstel goedkoper is, is het redelijk en toegestaan dat wij de keuze van omruil afwijzen en voor reparatie gaan.