Account aanmaken

Niets moet en alles mag. We willen je tot niets verplichten. Het is geheel aan jou om een account aan te maken. Dit kost je niets en levert je louter voordelen op. Alhoewel, het is natuurlijk wel weer een extra wachtwoord om te onthouden.

Waarom zou ik een YourMacStore-account aanmaken?Je hoeft natuurlijk geen account aan te maken, maar als je dat wel doet, profiteer je van aardig wat voordelen.

• Niet langer meer bij elke bestelling je gegevens invullen.
  • Altijd een overzicht van je openstaande orders.
  • Al je facturen overzichtelijk onder één dak.

Hoe maak ik zo'n account aan?

Heel simpel!

1. Klik op het poppetje-icoon rechtsbovenaan en druk vervolgens op 'account aanmaken'.
  2. Vul je e-mailadres, (zelf te verzinnen) wachtwoord en contactgegevens in.
  3. Klik op de knop 'Account aanmaken' en je bent klaar.

Let op: Het is niet mogelijk om na een bestelling alsnog een account te maken waarop de bestelling te zien zal zijn! Alle volgende bestellingen uiteraard wel.